Open menu

MKB Bouw Verzekeringsdienst

Wij helpen u graag!
Vragen of meer informatie? Bel 010 - 288 49 92.

Pak de korting op uw zorgverzekering!

3,5% korting op de basisverzekering
10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering

Bekijk welke zorgverzekering het beste bij u past en sluit deze direct af!

Vindt u het lastig om te bepalen welke zorgverzekering goed bij uw situatie past? Vul de zorgtool in. 

Verzekering aanvragen voor: volwassene 1 ({{verzekerden.aanvrager.geboortedatum}}), volwassene 2 ({{verzekerden.partner.geboortedatum}}), kind {{$index + 1}} ({{kind.geboortedatum}})

Verzekering vergelijken voor:

Uzelf
Partner
Verschilt de zorgbehoefte van u en uw partner? Sluit dan ieder apart een zorgverzekering af, die het best past bij uw individuele zorgbehoefte.
Kind {{$index + 1}}

Ieder jaar kunt u ervoor kiezen om op 1 januari over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar of een andere zorgverzekering af te sluiten bij dezelfde zorgverzekeraar. In november worden de nieuwe zorgpremies door zorgverzekeraars bekend gemaakt voor het komende jaar.

Tot 31 december kunt u overstappen van uw huidige zorgverzekeraar naar Zilveren Kruis. Om over te stappen hoeft u enkel uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis af te sluiten. De verzekeraar zegt uw huidige verzekering dan voor u op. U hoeft daar verder niets voor te doen.  

Omdat u werkzaam bent in de bouw, krijgt u van Zilveren Kruis gratis extra vergoedingen bij een aanvullende verzekering voor:

  • Brillen en contactlenzen
  • Ergotherapie
  • Fysiotherapie en oefentherapie Cesar/Mensendieck
  • Leefstijlinterventies
  • Online (zelfhulp) modules bij psyichische klachten

Deze extra vergoedingen zijn alleen voor u als werkgever/werknemer in de bouw, niet voor uw gezinsleden. Bekijk hier de extra vergoedingen die u ontvangt bij een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis.

Vul dit formulier in om uw korting te ontvangen. Uw verzekering blijft hetzelfde, maar u betaalt minder premie! Maakt u al gebruik van de korting? Dan hoeft u niets te doen! De korting wordt dan automatisch doorgezet naar komend jaar. 

Uzelf en uw gezin kunnen gebruiken maken van de korting. Maar ook uw medewerkers en hun gezinsleden mogen mee profiteren van de ze korting.